Kuvaa Helsingin jugendaarteet

Helsingin kaupunginmuseo, 21.5.2018 - 29.6.2018

Helsingin kaupunginmuseo julistaa valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Helsingin upea jugend, kansainvälisemmin sanottuna 1800–1900-lukujen vaihteen art nouveau -arkkitehtuuri. Kuvaajilta toivotaan tuoreita ja omaperäisiä näkökulmia tähän kiehtovaan ja monimuotoiseen rakennusperintöön, ei vain tuttuihin monumentteihin vaan myös arkimaiseman jugendrakennuksiin, etenkin asuintaloihin, joita on satoja. Kuvakisan parhaimmistolla on mahdollisuus päästä myös kaupunginmuseon kokoelmiin sekä matkailijoille suunnattuun art nouveau -oppaaseen, jonka museo julkaisee 2019. 

Kuvatiedostojen tulee olla värillisiä, alkuperäisiä, täysikokoisia ja painokelpoisia. Kuvan pitkän sivun pitää olla vähintään 4 000 pikseliä. Kuvatiedostot nimetään siten, että tiedostonimestä ilmenevät kuvaaja, kohde ja kuvausvuosi. Kuvat lähetetään 29.6.2018 klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen kuvakokoelmat@hel.fi otsikolla Jugendkuvakilpailu.

Kilpailu ratkeaa elokuun 2018 lopussa, jolloin voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaksitoista parasta kuvaajaa saavat seuraavat palkinnot:

Rajala Pro Shopin 300:n, 200:n ja 100 euron arvoiset lahjakortit
Kolme Museokorttia, jolla saa vuodeksi vapaan pääsyn 250 suomalaiseen museoon
Kolme Helsinkikuvia.fi-lahjakorttia, jolla saa laadukkaan, kehystetyn tulosteen valitsemastaan Helsingin kaupunginmuseon kuvasta
Kolme vapaavalintaista Helsingin kaupunginmuseon valokuvateosta

Lisätiedot: http://www.helsinginkaupunginm...