Kesäpihapäivä

Turun Kristillinen Työväenyhdistys ry., 18.5.2018

Turun Kristillinen työväenyhdistys ry. Viettää perinteistä pihapäivää 19.5.2018 klo 11-16 omalla pihallaan os. Myllymäentie 22, 20810 Turku. Ohjelmassa monenlaista myyntiä,keittolounas edulliseen hintaan ja kahvi-pullatarjoilu samoin. Samalla voi tutustua tähän 112-vuotiaaseen pihamiljööseen, taloomme ja yhdistyksemme historiaan.

Myyjäis- kirpputori- ja pihatapahtumaan voi tulla myymään omia tuotteita maksamalla 5e pöytävuokran. Tarjolla tapahtumassa on käytettyä, mutta myös uutta ja omin käsin tehtyjä tuotteita käsitöistä leivonnaisiin ja säilykkeisiin. Taimipöydästä voit ostaa ja vaihtaa kasveja tarpeesi mukaan.

Tarjolla on opastusta mm.kasvienhoidosta. Grillimakkaraa voi ostaa ja sisällä rakennuksessa on keittolounas- sekä kahvittelumahdollisuus. Seurustelu paikallaolijoiden kesken kuuluu asiaan. Oma väki kertoo mielellään yhdistyksen ja talon historiasta.

Lapsille ja nuorille on omaa ohjelmaa ja he perinteisesti paistavat vohveleita, joka tuotto menee heidän toimintansa hyväksi.

Pihapäivämme on perinteisesti ollut iloinen ja virkistävä yhteisöllinen tapahtuma, jonne siellä kerran käyneet palaavat aina uudelleen.

Saman sisältöinen tapahtuma järjestetään myös syyskuun lopulla, mutta ajankohta on vielä avoinna.

Viikolla 3-9.9.2018 avoimet ovet ja kahvitarjoilua. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.